Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2011 18:06 - Плаване в Гърция с ветроходна яхта
Автор: vetrohodstvo Категория: Туризъм   
Прочетен: 2008 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.09.2011 18:15


imageС идването на есента настроенията и желанията на приятелите ми се разделят в няколко посоки. Едни стават нетърпеливи да падне сняг, малцина се наслаждават на есента, а мнозина ги обзема носталгия по отминалото лято. За всички от последната група, както и за всички търсачи на нещо по-различно, са новите предложения за плаване с ветроходна яхта в Гърция от Вятър и Вода.
Страницата за ветроходство предлага ветроходни пътешествия в Егейско и в Йонийско море. И в двата варианта имате възможността не просто да сте пасажери, а да сте истинска част от екипажа - стига това да е по вкуса Ви. Основната дейност на Вятър и Вода е популяризирането на ветроходството, а не толкова туризма. Ще имате шанса да управлявате сами ветроходна яхта (разбира се под ръководството и наблюдението на опитен, сертифициран капитан). Но този път придобиването на ветроходни умения е само част от възможностите.
В Йонийско море (намира се от западната страна на Гърция и мие още бреговете на Албания и източна Италия) ще видите островите Лефкада, Закинтос, Итака, Скорпио, Меганиси, Каламос, Кастос. В Егейско море обиколката включва Цикладските острови, които са най-голямата островна група на Гърция. Приказно съчетание от китни градчета с бели къщички, накацали по хълмовете, и калдъръмени улици и безлюдни, тихи заливи ще Ви опияни и ще донесе незабравими спомени. Любителите на фотографията и риболова също ще останат доволни. Ще се похвалите пред приятелите си в Интернет с новите си снимки или ще допълните албума, ако сте от любителите на снимките на хартия. Ще имате възможност да пробвате риболовните си умения и късмета си във води, пълни с най-различни видове риба. Елате да се пошляете по тихите улички, отърсили се от глъчта на летните тълпи и да видите местните хора след треската на туристическия сезон. Насладете се на още топлото слънце на южната ни съседка далеч от задръстванията, забързаното ежедневие на офиса и купищата дребни, и все неотложни, задачи.
Спането е на самата яхта. Настаняването е в двуместни каюти и има всички условия за нормален, удобен живот - баня, тоалетна, оборудвана кухня, маса отвън и вътре.
Работата няма да избяга, другото лято е далеч...




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vetrohodstvo
Категория: Забавление
Прочетен: 15075
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031